Webshop

Holland Indoor Plants (HIP) heeft een nieuwe webshop gelanceerd. In deze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van partijen snijbloemen, planten, specials en aanbiedingen. Elk product wordt gefotografeerd in onze eigen fotostudio, zo ziet u altijd de actuele (partij/product)foto. In de webshop vindt u alle productinformatie, heeft u vragen dan kunt contact opnemen via de chat/hippo. De hippo staat rechtstreeks in contact met onze in- en verkopers waardoor u antwoord krijgt op uw vragen, hierdoor is de telefoon overbodig.Uw eigen webshop?

HIP heeft een zogenaamde sub-webshop ontwikkeld. Deze sub-webshop is als het ware een kopie van de “originele” HIP webshop. De sub-webshop kunnen wij voorzien van uw eigen logo en huiskleuren, zodat dit een vertrouwde omgeving vormt voor uw klanten. De sub-webshop toont automatisch de HIP voorraad zoals snijbloemen, planten en specials. Het voordeel hiervan is dat uw klanten kunnen bestellen uit een groot assortiment, zonder dat u zelf voorraad risico loopt.

In het kort de voordelen van de sub-webshop:
- Geen dure ontwikkelkosten;
- Geen onderhoud/kosten;
- Geen voorraad risico;
- Live afbeeldingen van de producten;
- Extra service naar uw klanten;

HIP houdt de online ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en speelt daar direct op in. Zo blijft de webshop continu in beweging.

Heeft u wensen of aanmerkingen op onze webshop laat het ons gerust weten.

Inlogcode aanvragen
Nog geen inlogcode? Vraag hier uw persoonlijke inlogcode aan klik hier

Hoe kunnen wij met u samenwerken?

Groothandel » Kwekers » Tuincentra » Winkeliers »
Volg ons

PO BOX 1105
1430 BC Aalsmeer
The Netherlands

T: +31 297 388 300
F: +31 297 388 310
E: hip@holip.nl

© 2020 Holland Indoor Plants bv
Disclaimer