Planten

Onze gedreven plantenspecialisten kopen dagelijks met zorg nieuwe planten in vanaf veilingen en geselecteerde kwekers. Zodra de planten bij Holland Indoor Plants (HIP) arriveren, worden deze aan een strenge inspectie onderworpen, waarbij onze controleurs de geldende kwaliteitseisen handhaven.

Kwaliteit en tijdige leveringen hebben bij HIP de hoogste prioriteit. Deze kwaliteit ziet u terug in ons uitgebreide assortiment. Zo bieden wij een ruime keuze planten aan, deze zijn te verkrijgen in verschillende maten. Uw vraag staat centraal en wij bieden u de juiste prijs/kwaliteit verhouding aan.

HIP exporteert naar vele Europese landen en heeft daarbij een brede afzetmarkt. Groothandels, Cash & Carries, tuincentra, maar ook retail bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Een sterk punt van HIP is het feit dat onze inkopers tevens verkoper zijn, hierdoor zijn de lijnen kort en bieden wij direct klantgerichte service. Wilt u bijvoorbeeld de producten laten voorzien van een prijssticker of speciale verpakking, dan is dat geen enkel probleem.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers beschikken zij over een uitgebreide productkennis.
Zij bezoeken regelmatig klanten in binnen- en buitenland, waardoor HIP binding houdt met de markt en op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Hier profiteert niet alleen HIP van, maar vanzelfsprekend profiteert u hier ook van, omdat we de producten nog beter kun afstemmen op uw wensen.

Wilt u meer informatie over de laatste trends en seizoensproducten, dan kunt u contact met ons opnemen. Één van onze medewerkers staat u vervolgens graag te woord.

HIP is sindskort lid van Decorum. Dankzij dit lidmaatschap kunnen wij u de exclusieve mogelijkheid aanbieden om hoogwaardige Decorum producten aan te bieden. Alleen speciaal geselecteerde kwekers zijn lid van Decorum en alleen exporteurs met een bepaald kwaliteitskeurmerk zijn Decorumdealer. Voor meer informatie klik hier.

Hoe kunnen wij met u samenwerken?

Groothandel » Kwekers » Tuincentra » Winkeliers »
Volg ons

PO BOX 1105
1430 BC Aalsmeer
The Netherlands

T: +31 297 388 300
F: +31 297 388 310
E: hip@holip.nl

© 2020 Holland Indoor Plants bv
Disclaimer