Over ons

Holland Indoor Plants (HIP) is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht eind jaren 70. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag gegroeid en inmiddels is HIP, dankzij haar dynamische instelling en juiste ondernemersgeest, een begrip geworden in de snijbloemen en planten wereld.

HIP is een betrouwbare zakenpartner in de sierteelt. Persoonlijke aandacht, service en duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel. Met deze toewijding en professionele samenwerking onderscheiden wij ons in de keten. Wij creëren samen met u oplossingen die een toegevoegde waarde leveren aan een optimale bedrijfsvoering van zowel uw als ons bedrijf, immers “Samen zijn we sterk”!

HIP levert snijbloemen en planten aan verschillende bedrijven gevestigd in binnen- en buitenland. Engeland is één van de grote afzetmarkten, maar ook export naar landen als Duitsland, Polen, Scandinavië en Rusland is HIP niet onbekend. Daarnaast is onze klantenkring zeer divers. Zo leveren wij aan cash & carries, groothandels, tuincentra en winkeliers.

Kortom; HIP staat voor:
-          Persoonlijke aandacht;
-          Duurzame relaties;
-          Juiste prijs/kwaliteit verhouding;
-          Toewijding;
-          Service.

Tevens staat er dagelijks een enthousiast team voor u klaar en natuurlijk is het mogelijk om 7 dagen per week, 24 uur per dag via onze webshop bestellingen te plaatsen.

Wij begroeten u graag bij Holland Indoor Plants en kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Hoe kunnen wij met u samenwerken?

Groothandel » Kwekers » Tuincentra » Winkeliers »
Volg ons

PO BOX 1105
1430 BC Aalsmeer
The Netherlands

T: +31 297 388 300
F: +31 297 388 310
E: hip@holip.nl

© 2020 Holland Indoor Plants bv
Disclaimer