Bloemen

Dagelijks vullen ervaren inkopers het uitgebreide assortiment snijbloemen aan met verse producten van de drie belangrijkste Nederlandse veilingen en geselecteerde kwekers. De inkopers zijn tegelijk onze verkopers; hierdoor blijven de lijnen kort en staat de klant altijd direct in contact met de juiste persoon. Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij binnenkomst worden de snijbloemen aan een uitgebreide inspectie onderworpen, hierbij houden de controleurs zich strikt aan de kwaliteitsrichtlijnen. Dit zorgt ervoor dat wij onze collectie snijbloemen voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden. Dezelfde dag gaan de bloemen op gekoeld transport, zodat de versheid bewaard blijft.

Wij streven er naar om vanaf het beginproduct tot en met de uiteindelijke consument een langdurige samenwerking op te bouwen. Holland Indoor Plants (HIP) volgt de marktveranderingen op de voet en speelt direct in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarnaast gaan onze medewerkers regelmatig op werkbezoek in binnen- en buitenland. Hier profiteren uiteindelijk de afnemers van, maar ook HIP, want: “Samen zijn we sterk”.

Mocht u desondanks nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen klik hier

Hoe kunnen wij met u samenwerken?

Groothandel » Kwekers » Tuincentra » Winkeliers »
Volg ons

PO BOX 1105
1430 BC Aalsmeer
The Netherlands

T: +31 297 388 300
F: +31 297 388 310
E: hip@holip.nl

© 2021 Holland Indoor Plants bv
Disclaimer